به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بستک، ششمین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان به ریاست جابر محققی معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و با حضور اعضای کارگروه در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
مهندس محققی در این جلسه اظهار داشت:برای رفاه حال مردم و پاسخگویی مناسب تر ضروری است تا واحدهای نانوایی نسبت به بهبود کیفیت نان و رعایت ساعات کاری، اهتمام بیشتری داشته باشند.
معاون برنامه ریزی فرماندار در ادامه رعایت بهداشت در نانوایی را بسیار حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: اقدامات لازم برای رعایت پروتکل های بهداشتی توسط نانوایی ها و همچنین نظارت و بازرسی بیشتر از سوی بازرسین شبکه بهداشت و درمان،جهاد کشاورزی، صنعت معدن و اصناف صورت گیرد.
در پایان و با گزارش اعضا به بررسی وضعیت حمل آرد روستایی توسط اتحادیه تعاونی روستایی و وضعیت نصب و تراکنش کارت خوان نانوایی ها پرداخته شد.