به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بستک،جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان بستک به ریاست بستان سرپرست فرمانداری شهرستان و با حضور محققی معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی و سایر اعضای کارگروه با دستور کار کشیک نانوایان درایام نوروز و سهمیه آرد فوق العاده و گزارش شبکه بهداشت از وضعیت بهداشتی نانوایان و اقدامات انجام شده و بررسی مصوبات جلسه قبل برگزار شد.
سرپرست فرمانداری شهرستان بستک در این جلسه با تاکید به نظارت بر عملکرد نانواییهای شهرستان افزود: نظارت بر کیفی سازی نان باید در اولویت قرار گیرد و این مهم با نظارت مستمر صورت گیرد.
دکتر بستان تصریح کرد: به منظور رفاه حال مردم و مسافران نوروزی در ایام تعطیلات نوروز تیم های نظارتی وارزیابی با همکاری دستگاه های متولی بر وضعیت نانوایی های سطح شهرستان نظارت نمایند.
سرپرست فرمانداری شهرستان بستک خاطر نشان کرد:مصادیق تخلف نانوایی ها بصورت بروشور توسط اتحادیه نانوایان تهیه و در جلسه بعدی کارگروه ارائه گردد و در صورت تایید چاپ شود.
در پایان کارشناس شبکه بهداشت گزارشی از وضعیت بهداشتی نانوایان و اقدامات انجام شده ارائه نمود.